3D print service

3D print

Printerene køre små og store serier bla. til vind industrien, men vi levere og til små projekter til private.

Vi kan se der er en stor besparelse ved at lave kædehjuls afskærmning, tragte, og suge studer i 3D print, da omkostning er meget laver end at få det bearbejdet eller smedet i stål. 

Hvis du har en ide så tag gerne kontakt, da vi også tegner i CAD programmer og har over 10års erfaring med mekanisk konstruktion og modellering, så din ide kan nemt blive til virkelighed !

Vi printer i PLA, PLA+ ABS, ASA, PTEG og TPU, PC, Nylon og filament der er kulfiberforstærket.  Så hvis du har en opgave er mere end velkomme til at spørge på en uforpligtende tilbud.

Vi har 4 printere i produktionen, som kan printe med materialer op til 300 grader. her iblandt nylon og Polycarbonate

Dimensioner og tolerancer
Laghøjde – 0.08.-0.42mm
Tolerance – ± 0,3 mm
Max Størrelse – 300 x 300 x 400

Max Størrelse for flerfarvet print – 250 x 250 x 250

Leveringtid – efter aftale

Butik åbningstider – Efter aftale.
Kontakt på Info@komiga.dk

5 fordele ved 3D print i den tidligere projektfase

Her illustrerer vi 5 fordele ved 3D print:

1. Fra ide til prototype

En af de største fordele ved 3D print er tiden fra ide til test af den første prototype. Når den først 3D tegning er lavet, modellen printet og monteret som værktøj på f.eks. en robot, så er der en stor læringsproces. Med den viden og erfaring man opsamler under test, kan man hurtigt modificere, forbedre og teste en ny model og iterationerne i sådan et udviklingsprojekt er korte.

2. Low cost

For mindre produktion batches eller til prototyper er 3D print en af de mest kost effektive produktionsmetoder, sammen holdt med traditionel CNC eller sprøjtestøbning processer. Der er en begrænset opstillingstid og mandtimer involveret og med det rigtige design også en begrænset efterbehandling af emnerne.

Sidst men ikke mindst, så er der ofte også et ret begrænset materiale spild i forbindelse med 3D print, hvilket er med til at holde prisen lav.

3. Fleksibilitet

Endnu en stor styrke for 3D print er at man mere eller mindre kan printe hvilke som helst emner inden for printerens arbejdsområde.

Hos Komiga arbejder vi primært med et område op til 400x300x300 (H x B x L), men større emner kan også laves.

3D print tillader også at vi arbejder med geometriske nærmest umulig og komplekse former, som traditionelle metoder ikke supportere, blandt andet “hollow cavities” i en solid part og flere parter i en.

4. Produkt test og håndgriblig design

En anden klar konkurrence fordel, i forskel fra bare at have en 3D tegning er at kunne få et design, et produkt i hånden og få lov at se med fingrene. Mange af de prototyper vi hos Komiga printer, bruger vi blandt andet til at teste direkte på maskine inden stål delen fremstilles. Vores erfaring er at tvivl og fejl bliver udelukket på et tidligt stadie i projektet og designet kan rettes, ny part kan printes og potentielt set kan man allerede dagen efter være i gang med at teste igen.

5. Risiko reduktion

Som før nævnt af fordele, så kan man hurtigt teste designs af og udbedre problemer uden den store økonomiske risiko, frem for at opdage fejl i et CNC-fræset aluminium emne og 2 uger senere ved levering og her ikke have muligheden for at modificere det. 

KOMIGA tilbyder blandt andet:

3D tegning, 3D print og test af prototyper til EoAT (End of arm tools)

Priser fra: 3600 DKK

3D print af modeller

Priser fra 200 DKK

3D print af mindre produktions batch

Priser fra 120 DKK